Home → Help mee → Kom in actie

Begin uw eigen actie

Wilt u zich ook inzetten voor de mensen op Haiti? Help mee en start uw eigen actie!

Kies zelf hoe u uw talenten gaat benutten! Kom op uw eigen manier in actie en maak het zo groot als u wilt. Uiteraard helpen wij u graag. Ook als u wilt beginnen maar niet zeker weet hoe. Meld u aan door een mailtje te sturen naar info@vriendenvanhaitinederland.nl en samen zorgen wij dat uw actie een geslaagde actie wordt!

Met uw actie kunt u zich inzetten voor verschillende van onze projecten, waaronder:

  • Het bouwen van huisjes in Vialet en Maho, gemeente Petit Gôave, waar vele families hun onderkomen zijn kwijtgeraakt door een verwoestende orkaan in oktober 2016.
  • Families helpen weer een ‘normaal’ leven te gaan leiden, zodat er voldoende eten en water is voor iedereen en de kinderen de mogelijkheid krijgen om naar school te gaan.

Verzin een pakkende naam en maak een plan hoe u zich wilt inzetten, hoe u mogelijke sponsors wil bereiken en hoe u uw supporters op de hoogte houdt van uw actie. Klaar met uw plan? Wij helpen u graag met allerlei handige tips en actiematerialen.

Dan rest u nog één ding: iedereen die het maar horen wil vertellen over uw actie. En natuurlijk vragen of ze u willen steunen.