Home → Help mee → Steun als partner

steun als partner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gelukkig steeds belangrijker gevonden binnen het bedrijfsleven. Dé manier om dit te doen is een samenwerking aan te gaan met een goed doel. Bij Stichting Vrienden van Haiti Nederland werken we graag samen met bedrijven. Met behulp van de kracht en dynamiek van het bedrijfsleven kunnen wij de mensen op Haiti een betere toekomst bieden.

Wanneer u Partner van Stichting Vrienden van Haiti Nederland wordt geeft u de mensen op Haiti meteen een beter toekomstperspectief. Dankzij uw steun kunnen wij onze projecten uitbouwen en nog meer gezinnen helpen. Daar plukt u ook de vruchten van. Enkele voordelen voor uw bedrijf zijn:

  • Bekendheid geven aan de samenwerking komt sympathiek over op relaties en klanten en dat is weer gunstig voor het imago (en uiteindelijk de inkomsten) van uw bedrijf.
  • Gemotiveerd personeel, grotere betrokkenheid. Onderzoek wijst uit dat werknemers zichtbaar trotser zijn door actieve samenwerking met een goed doel.
  • Donaties aan een goed doel zijn aftrekbaar bij de belasting.
  • U ontvangt onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen van de stichting en projecten.
  • Kans om uw netwerk te vergroten en in contact te komen met andere partners. Daarnaast proberen we jaarlijks een relatie-bijeenkomst te organiseren.

Het steunen van Stichting Vrienden van Haiti Nederland als partner kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld via een (structurele) financiële bijdrage, in natura of door middel van acties en evenementen. Wij zijn dankbaar voor alle hulp en kijken graag, samen met u, hoe we het beste samen kunnen werken. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.