Home → Help mee → Via uw testament

Doneren via nalatenschap

Wilt u Stichting Vrienden van Haïti Nederland (SVvHN) opnemen in uw testament? Wij hoeven geen belasting te betalen over uw schenking. Dus het gehele bedrag komt ten goede aan de mensen op Haïti.

Met uw hulp geven we de mensen op Haiti een nieuwe kans op een toekomst. Wij bouwen huizen voor families zonder een onderkomen, slaan waterputten om iedereen te voorzien van schoon water, helpen bij het verbouwen van gewassen om te eten en zorgen ervoor dat kinderen naar school kunnen. Iedereen heeft recht op een thuis, eten, drinken en onderwijs. U kunt hier op een bijzondere manier aan bijdragen door Stichting Vrienden van Haiti Nederland als goed doel op te nemen in uw testament.

Gegevens notaris
Een testament maakt u aan bij de notaris. Hij heeft de volgende gegevens van Stichting Vrienden van Haiti Nederland nodig:
Stichting Vrienden van Haiti Nederland, gevestigd te Zwartewaal, postadres: Zalmlaan 23, 3238 BJ Zwartewaal, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, onder dossiernummer: 24486880.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het opnemen van Stichting Vrienden van Haiti Nederland in uw testament? Neem contact met ons op.